MashuParty a les Festes Majors de Montcada i Reixac amb DJ Surda i FAROFF (directe)

¡FAROFF, un dels productors de més renom mundial dins l’escena mashup, actuarà per primera vegada a Espanya, acompanyant a DJ Surda a les Festes Majors de Montcada i Reixac!


Cada any, els Panceta’s Crew planten la seva paradeta a les Festas Majors de Montcada i Reixac i organitzen un bon sarau: DJs, batucada, etc. Com a bons fans del mashup que són, cada any criden a DJ Surda, qui enguany actuarà la nit del divendres 06 acompanyat de FAROFF (BRA/USA), residente de la Bootie SF, el qual, segons els Panceta’s Crew, és el millor productor de mashups al món. En tot cas, tendreu l’ocasió de veure a una de  les figures internacionals i nacionals de l’escena mashup més important del món dins una fiesta original, fresca i divertida on gaudireu del gènero mashup y bootleg, (mescles insolents entre la música que més et flipa i la que més detestes), combinacions que et sorprendran, et faran riure, alucinar, posar mosca, etc. ¡De buen segur que indiferent no t’hi quedaràs pas! ¡Tot plegat de franc! ; )

Cada año, los Panceta’s Crew montan su paradita en las Fiestas Mayores de Montcada i Reixac y organizan un buen jaleo: DJs, batucada, etc. Como buenos fans del mashup que són, llaman a DJ Surda quien este año acudirá la noche del viernes 06 acompañado de FAROFF (BRA/USA), residente de la Bootie SF, quien además, según los Panceta’s Crew es el mejor productor de mashups en el mundo. En cualquier caso, tendréis ocasión de ver a una de  las figuras internacionales y nacionales de la escena mashup más importantes del mundo en una fiesta original, fresca y divertida donde disfrutareis del género mashup y bootleg, (mezclas irreverentes entre la música que te chifla y la que más detestas), combos que te sorprenderán, te harán reír, alucinar, enfadar, etc. ¡De buen seguro que indiferente no quedarás! ¡Y todo ello gratis! ; )

Créditos:
Torpedo Boyz feat. ReturnerAre You Talking To Me? (Instrumental)
James BrownGet Up (I Feel Like Being A) Sex Machine (Acapella)
Gorillaz feat. Del Tha Funkee HomosapienClint Eastwood (Acapella)
The DoorsBreak On Through (To The Other Side) (Acapella)
QueenWe Will Rock You (Acapella)
AerosmithWalk This Way (Instrumental)
Led ZeppelinWhole Lotta Love (Instrumental)
Henry ManciniThe Pink Panther Theme (Instrumental)
Stevie WonderSir Duke (Instrumental)
AC/DCBack In Black (Instrumental)

Divendres 06 / de 02h.-04:00h. (probablement l’horari pugui patir canvis)
Paradeta Panceta’s Crew dins l’Espai poblet, Festes Majors de Montcada i Reixac 2014 / Montcada i Reixac, Rambla dels Països Catalans.
Pop Bar, Razzmatazz / Barcelona, C/Pamplona con Almogàvers / L1 Marina y L4 Bogatell.
Gratuït (esdeveniment de Facebook)

HI HAURÀ CDS MASHUP DE REGAL ; VINE AVIAT O ET QUEDARÀS SENSE!
¡HABRÁ CDS MASHUP DE REGALO ; VEN PRONTO O TE QUEDARÁS SIN!

ENS TORNEM A VEURE A LA PRÒXIMA MASHUPARTY DEL 13 DE JUNIO!
NOS VOLVEMOS A VER EN LA PRÓXIMA MASHUPARTY DEL 13 DE JUNIO!

*
Únicamente con fines promocionales. Da soporte a los artistas originales comprando sus obras y sobretodo yendo a sus directos.

Qué te ha parecido?