MashuParty PdA 2013 3/4 a Paladium amb DJ Surda (directe)

Una setmana més: ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ PdA els dimarts d’agost a Paladium (Platja d’Aro) amb DJ Surda.

Cada dimarts d’agost, Platja d’Aro torna a gaudir d’una festa sense igual, carregada d’humor i sorpreses, una festa que no entén d’etiquetes i complexes musicals sinó d’originalitat i creativitat, una sessió dedicada als millors mashups i bootlegs de la mà de DJ Surda (MashCat): la ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ, la música que més et xifla i la que més detestes, mesclades com sempre havies somiat!!

El gènere mashup consisteix en la mescla de diversos temes existents per tal de donar origen a un de nou i independent d’aquests, permeten així gaudir d’allò més actual amb quelcom més clàssic, d’allò més alternatiu amb quelcom més mainstraim, d’allò més fosc amb quelcom més poppy, etc. A més a més, Paladium ofrereix un escenari de somni; en paraules de DJ Surda la Sala Up de Paladium és la més wapa de les que ha tingut el plaer de veure. I per si no hi hagués prou, ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ és actualment una de les poques propostes mashup de tota Europa!

Us deixem una mostra del que dona de si la ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ PdA:La cita,
Dimarts 20
A partir de mitja nit
A la Sala Up de Paladium (Platja d’Aro), (Avinguda Cavall Bernat nº141),
Entrada de franc fins les 02:30h.
Esdeveniment de Facebook.

*
Únicament amb fins promocionals. Dona soport als artistes originals comprant les seves obres i sobretot asistint als seus directes.Qué te ha parecido?