Com Es Fa Un Mashup? Taller por DJ Surda & DJ Seta Que Habla (formació)

Un taller de mashup a càrrec de DJ Surda i DJ Seta Que Habla!

Aquest duo es retroba en el marc de les Jornades Som Lo Que Mesclem. Dedicades a la cultura lliure i sota una forta base ideològica que lògicament compartim des de MashCatCom Es Fa Un Mashup? és un taller amb un doble propòsit: per una banda, explicar com realitzar correctament un mashup i ajudar a nous talents a iniciar-se en la matèria, i per l’altra, argumentar com el mashup fomenta la cultura lliure i reflexionar sobre la legislació cultural actual tot imaginant altres escenaris.

El taller és de franc i es durà a terme dissabte 18 d’abril, de 17h. a 20h. a l’Espai Jove La Roma (Via St Oleguer, 6), a Barberà del Vallès.
A més, l’organització també ha organitzat el 1er Concurs Casalero de Mashups, que consisteix en realitzar un mashup i té un doble premi: un Launchpad i formar part del line up de la festa cloenda junt amb els discjòqueis DJ Surda i DJ Seta Que Habla.
No hi falteu!

Per a més informació visiteu el següent web.

*
Únicamente con fines promocionales. Da soporte a los artistas originales comprando sus obras y sobretodo yendo a sus directos.Qué te ha parecido?