MashuParty PdA 2013 a Paladium amb DJ Surda (directe)

ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ PdA torna a Paladium (Platja d’Aro) amb DJ Surda.

Cada dimarts d’agost, de la mà de DJ Surda (MashCat), torna a Platja d’Aro una festa sense igual, carregada d’humor i sorpreses, una festa que no entén d’etiquetes i complexes musicals sinó d’originalitat i creativitat, una sessió dedicada als millors mashups i bootlegs: la ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ, la música que més et xifla i la que més detestes, mesclades com sempre havies somiat!!

El gènere mashup consisteix en la mescla de diversos temes existents per tal de donar origen a un de nou i independent d’aquests, permeten així gaudir d’allò més actual amb quelcom més clàssic, d’allò més alternatiu amb quelcom més mainstraim, d’allò més fosc amb quelcom més poppy, etc. A més a més, Paladium ofrereix un escenari de somni; segons DJ Surda la Sala Up de Paladium és la més maca de les que ha vist. I per si no hi hagués prou, ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ és actualment una de les poques propostes mashup de tota Europa!

La cita,
Dimarts 6
A partir de mitja nit
A la Sala Up de Paladium (Platja d’Aro), (Avinguda Cavall Bernat nº141),
Entrada de franc fins les 02:30h.
Esdeveniment de Facebook.

*
Únicament amb fins promocionals. Dona soport als artistes originals comprant les seves obres i sobretot asistint als seus directes.


One Comment on “MashuParty PdA 2013 a Paladium amb DJ Surda (directe)”

  1. […] ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ volverá el sábado el 9 de Agosto en ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ La Rotonda de Masnou, el 10 en ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ #10 en Zelig, el 24 en ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ #17 en Razzmatazz y cada martes de Agosto en ℳ@ϟ♓ʊℙαя†ƴ PdA en Paladium. […]


Qué te ha parecido?