Bassed Up Booties (mixtape)

Hoy me he encontrado una sorpresa grata, tenia por escuchar una sesión de Freaky Electronics! y todo hay que decirlo, no me esperaba una gran cosa, nada sorprendente pero, esta sessión es una pasada chicos!

El so te curiositats, generalment relacionades amb la manera en que el percebem. Per exemple, els sons més greus, els que tenen les freqüències (Hz) més baixes, són de procedènica imperceptible, és a dir, que no podem distingir d’on procedeixen. En canvi, els sons més aguts, d’alta freqüència, poden ser localitzats fàcilment – “Ve d’allà!”

Per a molta gent les ones baixes són fascinants, sobretot per les que han estat ballant d’un BON equip de so. Els famosos subwoofers, emeten sons que literalment ‘impacten’ al cos i t’impulsen a remoure l’esquelet. Aquesta sessió de Freaky Electronics! conté moltes freqüències baixes amés d’altres estils on predomina la utilització d’aquests sons com el dubstep o la bass music.

*
Únicamente con fines promocionales. Da soporte a los artistas originales comprando sus obras y sobretodo yendo a sus directos.Qué te ha parecido?